Workshop Assessments

Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat een assessment is en hoe een assessment dag eruit kan zien. Ook worden verschillende assessment methoden en oefeningen besproken.
Deze workshop wordt gegeven door een assessment psycholoog van assessmentbureau LTP. Je krijgt dus ook veel praktische tips en oefeningen die ook voor traineeships en andere functies worden toegepast. 


Wie mag er meedoen?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Data en kosten

Data: zie agenda
Kosten: € 15
Deelnemers: maximaal 12 personen

Aanmelden

Online inschrijving

Deze workshop wordt verzorgd door assessmentbureau LTP in samenwerking met de Career Services van de Universiteit Leiden.

Denk ook eens aan...

  • Voor studenten die hulp kunnen gebruiken bij het in kaart brengen van hun kennis, vaardigheden en ambities, is wellicht de workshop nuttig.
  • Is naast het assessment ook een sollicitatiegesprek onderdeel van jouw (mogelijke) sollicitatie en wil je daar mee over weten en oefenen? Schrijf je dan in voor de workshop Sollicitatiegesprek.
  • Een individueel adviesgesprek of samen met anderen (eenmalig of periodiek) actief aan je loopbaan/sollicitaties werken onder begeleiding van een expert? Dat kan ook! Geef je dan op voor de Career Support.

Laatst Gewijzigd: 30-09-2016