Workshop CV, sollicitatiebrief & LinkedIn

Jezelf helder en effectief presenteren is een essentieel onderdeel van het solliciteren naar werk. In deze workshop krijg je een duidelijk beeld over hoe je jouw kennis, vaardigheden en competenties goed kunt weergeven in jouw CV en in je motivatiebrief. Daarnaast  is het hebben van een LinkedIn-profiel essentieel. Daarom wordt ook het LinkedIn-profiel onder de loep genomen en kom je erachter hoe een ideaal profiel eruit ziet.
In de workshop krijg je veel voorbeelden en praktische tips, zodat je aan het eind weet hoe je de aandacht kan trekken van werkgevers om uitgenodigd te worden voor een gesprek!


Wie mag zich aanmelden?

Studenten die ingeschreven zijn aan de Universiteit Leiden en alumni tot een jaar na afstuderen. Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven.

Data en kosten

Data: zie agenda!
Kosten: € 7,50  
Deelnemers: maximaal 12 personen

Aanmelden

Online inschrijving

Denk ook eens aan.....

  • Voor studenten die hulp kunnen gebruiken bij het in kaart brengen van hun kennis, vaardigheden en ambities, is wellicht de workshop Self Assessment nuttig.
  • Ben je vooral op zoek naar mogelijkheden om te solliciteren, kijk dan eens naar de workshop Arbeidsmarktorientatie.
  • Wil je jouw CV, sollicitatiebrief of LinkedIn-profiel nog persoonlijk nabespreken? Dan ben je van harte welkom tijdens een individueel adviesgesprek.
  • Wil je samen met anderen (eenmalig of periodiek) actief aan je arbeidsmarktoriëntatie of sollicitaties werken onder begeleiding van een expert? Dat kan ook! Geef je dan op voor de Career Support.

Laatst Gewijzigd: 05-09-2016